HotS: Uskoro dobijamo prvog “originalnog” heroja direktno iz Nexsusa?

HotS: Uskoro dobijamo prvog “originalnog” heroja direktno iz Nexsusa?

U ponedeljak je na HotS test servere stigao novi patch koji donosi gomilu novina u vidu velikog broja balans ispravki, ali i pre svega novog heroja, paladinku Yrel i potpuno novu mapu, Alterac Pass, prvu WarCraft mapu u igri i prvu mapu koja umesto Corea ima generale.

Ipak, među svim tim fajlovima datamineri su uspeli i da iskupaju nešto veoma zanimljivo, sličice i lik nekoga pod imenom Orphea. Ukoliko se sećate onog stripa od pre mesec dana, onog o Raven Lordu, verovato se sećate i da je i on sam pominjao Orfeu (slika iznad), ali nismo videli njen lik.

No, sada izgleda znamo ko je ona, i njenu sličicu možete videti ispod, izvučene direktno iz fajlova igre! Ono što je posebno interesantno jeste da su ovi portreti (ista slika različitih veličina) isti oni fajlovi koji odgovaraju fajlovima ostalih heroja u igri, poput sličice za draft, sličice za minimapu, sličice za izbor heroja, sličice za tabelu u partiji, sličica za čet…

Dakle gotovo je izvsesno da nam ona stiže kao prvi originalni heroj direktno iz sveta Nexuxa, a ne iz nekih dosadašnjih Blizzardovih igara. Koje je vaše mišljenje o ovome?

Related Articles