PUBG dobio novi War Mode – One shot, one kill

PUBG dobio novi War Mode – One shot, one kill

Na svake dve nedelje PUBG igrači dobijaju šansu da tokom vikenda igraju omiljenu Battle Royale igru sa izmenjenim pravilima u odnosu na standardne modove igranja.

Ove nedelje igrači imaju prilike da zaigraju novi mod igranja koji nosi poruku “One shot, one kill”, a to baš zbog toga što  će svaki igrač dobiti instant death umesto da ga letalni hitac ostavi u igri i da čeka na oživljavanje od saboraca.

Ovaj mod po meču podržava znatno manji broj igrača nego inače, svega 30 igrača raspoređenih u 3 jedinice, i svaki će koristiti samo jedno oružje – Kar98k, pištolj i granatu – a za one koji vole kamuflažu svako će dobiti ghillie odelo. Pošto je reč o malom broju igrača, za igru nije dostupna cela Erangel mapa, već se sve odvija u maloj bezbednoj zoni sa kišnim vremenom.

Kao i prethodni War modovi, i ovde će igrači imati deathmatch iskustvo, tako što će nakon određenog vremena ponovo iskakati iz aviona i tako sve dok jedna od tri jedinica ne dostigne 150 poena u trajanju meča od 15 minuta.

One shot, one kill je dostupan za igranje od 8. juna u 7 sati ujutru pa sve do 11. juna u isto vreme, a tokom ovog vikenda igrači mogu igrati i Sanhok mapu koja je na produženom periodu testiranja.

Related Articles