CS:GO – Liquid i FaZe ubedljivi

CS:GO – Liquid i FaZe ubedljivi

Danas smo imali priliku da gledamo 4 meča u Londonu, u kojima su se timovi borili za 2 preostala mesta u polufinalu ESC-a. Može se reći da su današnji mečevi malo razočarali, a 3 od 4 meča su bila veoma jednostrana.

Prvi meč je bio jedini danas gde smo mogli da vidimo bilo kakva uzbuđenja. Fnatic je uz preokret uspeo da pobedi Cloud 9 rezultatom 2:1(14-16;16-9;16-13). Američki tim je ovaj rezultat video kao još jedan neuspeh u nizu, a ovaj put krivica je prebačena na najnovijeg člana FNS-a. Igrač koji je pre samo mesec dana došao u tim, na twitteru je objavio da je ovo bio poslednji meč u kojem je igrao za Cloud 9.

U drugom meču sastale su se ekipe koje su prethodnog dana pokazale malo. Francuska ekipa sa novim sastavom je ipak pokazala da ima previše iskustva i dovoljno kvaliteta da savlada Luminosity. KennyS je bio solidan na obe mape i G2 je slavio bez mnogo problema, rezultatom  2:0(16-9;16-11).

Sledeći meč je bio izmeđi Liquida i fnatica. Očekivali smo da će ovo biti zanimljiviji meč, s obzirom na to da je fnatic protiv cloud 9-a prikazao solidnu igru, ali to nije bilo tako. Prva mapa se igrala na Nuke-u, a ceo tim Liquida je igrao sjajno i to je bilo dovoljno da pobede rezultatom 16-5. Inferno je ipak bio malo zanimljiviji,ali ne dovoljno da bi gledali i treću mapu. Liquid je slavio rezultatom 16-13.

Poslednji meč je bio izmedju FaZe-a i G2-a ,a ovaj duel nam je pokazao trenutnu razliku između ove 2 ekipe. Jedini igrač koji je pružio malo bolji otpor bio je kennyS, ali to nije bilo dovoljno da G2 ugrozi FaZe. Bili su bolji na obe mape, i bez poteškoća slavili su sa 2-0(16-9;16-10).

10.6. u 13:15 zakazan je duel Američkih ekipa, Liquida i NRG-a, a u 16:15 očekuje nas prava poslastica. Za neke ovo je finale pre finala, a gledaćemo nesumnjivo sjajan meč izmedju Astralisa i FaZe-a. Finalni meč očekujemo da će početi oko 19:30.

 

 

Related Articles