Super Smash Bros. Ultimate stiže za Nintendo Switch 7. decembra

Super Smash Bros. Ultimate stiže za Nintendo Switch 7. decembra

Ovih dana oči gejming javnosti su uprte ka E3 konvenciji i svi izdavači pokušavaju da nadmaše jedni druge. Tako je i Nintendo čuvao keca u rukavu sa najavom najnovije igre u legendarnom borilačkom serijalu, Super Smash Bros. Ultimate!

Kao što je to bio i do sada običaj, svaka generacija Nintendovih konzola od Nintenda 64 ima svoju igru, te tako Ultimate stiže za Nintendo Switch. Pre nekoliko meseci smo dobili prve naznake o izlasku igre, dok je najbolje sačuvano za E3.

Još od prve najave mnogi su se pitali koji likovi će se naći u igri s obzirom na ogroman katalog mogućih likova. Nintendo nam je dao odgovor, a slika govori više od hiljadu reči.

Svih 63 likova iz prethodnih igara se vraćaju, uključujući i dva nova: Inkling iz Splatoona i Ridley iz Metroid serijala. Likovi će se otključavati kroz igru sa startnom postavom od 12 likova.

Takođe, prikazane su i promene na likovima, kao i nove mehanike: smash napadi prekidaju dash, directional dodge je veci, ali se sa svakim dodgeom povecava njegov recovery, perfect shield mora precizno da se tajmira itd.

Sve ovo i još možete videti u snimku ispod, a Super Smash Bros. Ultimate izlazi za Nintendo Switch 7. decembra ove godine.

Izvor: Eventhubs

Related Articles