Dignitas neverovatnom igrom u finalu Mid-Season Brawl, može li Gen.G da padne?

Dignitas neverovatnom igrom u finalu Mid-Season Brawl, može li Gen.G da padne?

Odigran je prvi meč poslednjeg dana na Mid Season Brawl u okviru DreamHack Summer, u finalu luzera sastali su se “nada zapada”, tim Dignitas i ekipa za koju se verovalo da je druga po jačini, korejski Tempest.

Ipak, pokazao je Dignitas da je u neverovatnoj formi kada je najpotrebije i odigrao je tri neverovatne partije. Nervoza i mala neuigranost uzeli su maha u prvoj partiji, koju su izgubili relativno ubedljivo, ali je onda došao dobri-stari Stiches-Medivh kombo-vombo, na Cursed Hollow, i Diginitas je počeo da igra jedonstavno neverovatno perfektno, svaka rotacija, svaki gank, sve je išlo od ruke Evropljanima koji su pokazali vrhunsku igru sa kojom sasvim sigurno mogu da pariraju Gen.G-u.

Nošeni na leđima brojne publike koja je navijala za njih na licu mesta, Dignitas je nastavio sa vrhunskom igrom i na sledeće dve mape, Volskaya i Tomb of the Spider Queen, pokazao ono što su mnogi znali, da kada su mehanički besprekorni, sve ostalo ide kao od šale. Delovalo je kao da ne igraju protiv druge najbolje korejske ekipe, već protiv neke prosečne ekipe iz zapadnog dela sveta. Uigrano, agresivno i pametno, praktično nisu dozvolili Tempestu ni sekundu da pokušaju da urade nešto više.

Sad im ostaje samo da se dobro odmore i da se pripreme za veliko finale protiv Gen.G, koje možete pratiti uživo od 20h na kanalu BlizzHeroes.

 

Related Articles