Tempo Storm Psalm: Kako povećati DPS sa Fenixom

Tempo Storm Psalm: Kako povećati DPS sa Fenixom

Protoss Dragoon Fenix od kada je došao u Heroes of the Storm početkom godine ne prestaje da seje haos i smrt širom ladera i pro partija. Uz Maiev, predstavljao je jednog od heroja sa ubedljivo najačim startom u igri, pa je praktično sa svakim patchom nakon toga pretrpeo po nekoliko nerfova, ali je i pored toga ostao izuzetno jak i svestran heroj.

Odličan damage, dobra izdržljivost zahvaljući Shield mehanici, mobilnost i veliki range, dobar wave clear… sve ovo ga je činilo izuzetno svestranim herojem.

Jedan od najboljih DPS igrača zapadne hemisfere, Psalm iz tima Tempo Storm, snimio je video od desetak minuta u kome nam pokazuje neke veoma zanimljive tehnike i načine kako da povećamo DPS (damage po sekundi) na Fenixu, uz par malih mikrotrikova, koji možda deluju komplikovano, ali su zapravo veoma laki jednom kada ih naučite i razumete, i kada se pre svega uhodate da ih aktivno koristite.

Najpre nam pokazuje kako da ubrzamo njegov Phase Bomb napad zahvaljujući tehnici otkazivanja animacije i prebacivanja na drugi mod napada, a zatim nam pokazuje i kako da najefikasnije koristimo njegov level 1 talenat Arsenal Synergy.

Ukoliko volite da igrate Fenixa i generalno želite da razumete neke napredne mehanike u HotS-u, obavezno pogledajte  ovaj video i onda probajte i sami da uvežbate ove trikove.

 

 

Related Articles