Wargaming priprema game development konferenciju 4C u Pragu

Wargaming priprema game development konferenciju 4C u Pragu

Kompanija Wargaming pored izuzetno popularnog World of Tanks naslova pokušava da proširi svoje poslovanje i na druge sfere gejminga a pre svega pokušavaju da nađu što je moguće više talenta koje bi uključili u svoje projekte. Zato sada kreću sa organizovanjem konferencije o razvoju video igara pod nazivom 4C – Create, Craft, Communicate i Collaborate.

Ranije su slične konferencije bile organizovane u Kijevu i St Petersburgu, ali s obzirom da je i Wargaming otvorio kancelariju u Pragu, kao i da se tu nalazi veliki broj game developera. Konferencija se održava 5. i 6. oktobra a glavne teme će biti umetnost, tehnologije, game dizajn, marketing, objavljivanje, budućnost gejminga i mnogo drugih stvari. Više informacija o onima koji će govoriti, rasporedu i mogućnostima za prisustvo se može naći na ovom linku http://conf4c.com/en/

Treba naglasiti i da je Wargaming već prisutan kod nas kroz saradnju koju imaju sa domaćim studiom Mad Head Games tako da je ovo možda prilika i za neke druge perspektivne pojedince ili studije da rade na daljem umrežavanju.

editor

Related Articles