Na kraju treće sezone smo imali meteor a sada ogromna raketa preti igračima u Fortnite: Battle Royale

Na kraju treće sezone smo imali meteor a sada ogromna raketa preti igračima u Fortnite: Battle Royale

Do kraja četvrte sezone i početka pete je ostalo 18 dana, a Epic Games je polako počeo da odmotava novo klupko misterije koje nas očekuje se petom sezonom.

Na kraju treće sezone je ogromni meteor pretio da uništi Titled Towers lokaciju, ali je umesto toga otišao Dusty Depot i na mapi su se pojavile brojne manje lokacije za kamenjem za bolje skakanje i raznim čudnim kamoionima i superherojskim bazama.

Sada je otkrivena velika raketa koja poseduje tajmer koji polako otkucava vreme. Fanovi su podeljeni po pitanju funkcije rakete, jedni misle da će raketa stupiti na snagu kada se privede kraj četvrtoj sezoni i da će onda uništiti neku lokaciju i/ili doneti neke nove u ponudu.

Sa druge strane, igrači pretpostavljaju da će uskoro biti omogućeno da sami igrači lansiraju rakete iz oblasti u kojoj se ona nalazi i da ih kontrolišu kako bi eliminisali protivnike.

Naravno, potvrdu o pravim planovima od trenutno tajnovitih developera ćemo dobiti tek kada ona postanu značajne u igri, što bi trebalo da se odigra negde prilikom početka pete sezone, zakazane za 10 jul.

Related Articles