Valiance i Imperial prvi polufinalisti Zotac Cup Masters-a

Valiance i Imperial prvi polufinalisti Zotac Cup Masters-a

Domaći tim Valiance i Imperial za koji igra Nemanja”Nexa” Isaković odličnim partijama zauzeli su prva mesta u svojim grupama, što znači da su već osigurali mesta u polufinalu regionalnog takmičenja Zotac Mastersa.

Otkad je u redove Imperiala došao kRYSTAL, njihova igra se znatno popravila. Na ovom turniru oni su možda i glavni favoriti pošto su pre samo nedelju dana slavili na DreamHack-u. Prvi meč su igrali protiv bugarske ekipe Windigo i slavili su rezultatom 16-5. Nexa je bio nezaustavljiv za protivnike i meč je završio sa KD razlikom od +15 (26-11). Drugi meč igrali su protiv ekipe Gambit, prošlogodišnjeg pobednika Mejdžora u Krakovu i slavili su opet ubedljivo sa 16-7. Ovaj put glavni igrač bio je sedamnaestogodišnji Litvanac EspiranTo, a Imperial je pobedom obezbedio prvo mesto u grupi.

Valiance je prvi meč igrao protiv brazilske ekipe Nao Tem Como, gde je možda i na iznenađenje veoma glatko priveo ovaj meč kraju. Naši igrači pružili su sjajnu partiju i slavili sa 16-7, a najbolji su bili Impulse i emi koju su zajedno imali 49 fragova. Drugi meč igrali su protiv ekipe Kinguina i sjajnim prvim poluvremenom na Nuke-u poveli su sa 14-1. Tada je usledila serija poljske ekipe koja je uzela 10 rundi za redom, ali ipak nije mogla da napravi veći preokret, pošto je Valiance ipak uzeo poslednje 2 da bi slavili rezultatom 16-12. U ovom meču glavni igrač bio je LETN1 koji je završio sa 28 fragova.

Obe ekipe su slobodne danas, i svoje polufinalne mečeve igraće sutra od 13:00 i 16:00 časova. Njihovi protivnici biče poznati tek kasnije danas.

Related Articles