Hearthstone tim o alternativnim slikama karata, iskustvo novih igrača i nagradama za ljude koji imaju svih 9 zlatnih klasa

Hearthstone tim o alternativnim slikama karata, iskustvo novih igrača i nagradama za ljude koji imaju svih 9 zlatnih klasa

Od prošle nedelje Hearthstone tim je počeo da radi specijalne preseke nekih zanimljivih pitanja i da na njih “zvanično” odgovara putem Battle.net foruma u nečemu što zovu “Tavern Talk”.

Za ovu nedelju su izdvojili tri pitanja: Alternativne slike za karte, iskustvo novih igrača i dodatne nagrade za ljude koji imaju zlatnog heroja sa svakom klasom.

Što se tiče alternativnih slika karata (ista karta, samo sa novim artom), rekli su da ne bi želeli to da rade jer znaju da 90% igrača karte prepoznaje po njihovim slikama i tako znaju koje su to karte i šta rade, bez i da uzmu da pročitaju tekst i ime karte. Smatraju da bi bilo nepotrebno komplikovano da se tako nešto uvede, iako takva praksa postoji kod nekih drugih kartičnih igara.

Sa druge strane, ponovno izbacivanje starih karata na neki način je nešto o čemu su razmišljali, ali nisu sigurni da li bi to ikada uradili i smatraju da će do toga doći samo ukoliko bude apsolutno neophodno za zdravlje igre ili ukoliko se ta karta uklapa u taj set karata.

Što se tiče novih nagrada za ljude koji su već ostvarili po 500 pobeda sa svakom klasom i uzeli zlatne heroje, kažu da trenutno nemaju ništa u planu po tom pitanju, i da misle da je jedan takav uspeh nagrada sama po sebi.

Na kraju, postavili su i pitanje o iskustvu novih igrača, i sada smo prvi put čuli o planu da se za nove igrače uvedu posebni novi leveli koji su čak i ispod ranka 25, gde bi zapravo igrali samo sa novim igračima.

Sviđa nam se ovaj nedeljni format kratkih odgovora na neka pitanja igrača, i nadamo se da će postati redovna stvar.

Related Articles