Na Tajvanu kupite čaj i osvojite Hearthstone packove!

Na Tajvanu kupite čaj i osvojite Hearthstone packove!

Ne znamo zašto, ali izgleda da na tržištu Azije, a posebno u Kini i kineskom govornom području, kao da stalno postoje neke lude i neverovatne forme promocije za Blizzardove igre, kakve retko viđamo u “zapadnom” svetu, odnosno u Evropi i Severnoj Americi.

Kod ove poslednje, Blizzard je sklopio promo dogovor sa jednim od najvećih Tajvanskih proizvođača čajeva, da preko njjihovih čajeva i ostalih proizvoda promovišu Blizzardove igre. Promocija je naravno obostrana, jer će i Blizzard igrači zbog nagrada želeti proizvode ove kompanije, dok će postojeći korisnici ovih čajeva možda tako saznati sa Blizzardove igre i želei da ih probaju.

O čemu se tačno radi? Ambalaže ove marke će tokom promo perioda biti potpuno u duhu Blizzard igara, kao što ispod možete videti Hearthstone na čaju. Svaki proizvod će imati vrednost u poenima koje sakupljlate i sa njima možete otključavati Hearthstone packove, pa čak i heroje!

Recimo za heroja Khadgar vam treba 2500 poena, dok packovi karata vrede 500 poena. Ovo je već treći put da u Kini/Tajvanu postoje alternativni načini za dobijanje Khadgar, koga ostatak sveta još uvek ne može da dobije nakon iPhone promocije, tako da se zaista nadamo da će uskoro i ostatak sveta dobiti neki način da dobije ovog Mage heroja.

 

 

Related Articles