PUBG igrači bez plaćene Event propusnice će morati da igraju 6-8 sati dnevno kako bi stigli do 20. nivoa

PUBG igrači bez plaćene Event propusnice će morati da igraju 6-8 sati dnevno kako bi stigli do 20. nivoa

Krajem protekle nedelje smo u PUBG dobili novu mapu za igranje koja je dosta manja od prethodne dve i donosi dosta brze borbe. Zajedno sa mapom je predstavljen i Event Pass, sistem progresije i nagrađivanja koji je pre svega popularan u Fortnite: Battle Royale.

Event Pass se sastojao iz dva dela , plaćenog i besplatnog. Oni koji su bili spremni da izdvoje 10 dolara dobijaju ukupno 30 nivoa za ispunjavanje, dok oni koji ne žele da daju novac imaju 20 nivoa.

Iako besplatni Event Pass poseduje svega 20 nivoa, njih nije uopšte nije lako preći, već je potrebno igrati 6-8 sati svakoga dana u trajanju cele sezone, koja traje oko 30 dana. Ovaj proračun dolazi od Reddit korisnika, iisfitblud, koji je otišao i korak dalje i napravio je proračun koliko je potrebno igračima da otključaju određeni predmet koji nosi Event Pass.

Tako je za otključavanje prvog predmeta propusnice potrebno igrati 5 dana po 8 sati dnevno, a ostatak možete pronaći na ovom linku.

Spora progresija ne nastaje sasvim slučajno, već su developeri napravili namerno tako što su prepolovili iskustvo(XP) koje igrači bez plaćene propusnice dobijaju tokom igranja, dok oni sa plaćenim Event Passon dobijaju standardno XP-a, što uopšte nije fer i dovodi do podele igrača, a i dovodi do negativnog zakljička da se developeri trude samo oko onih koji su spremni da ikeširanjju dodatni novac.

Related Articles