Team Liquid odličan na kvalifikacijama za PUBG Invitational

Team Liquid odličan na kvalifikacijama za PUBG Invitational

Polako se približavamo velikom PUBG Global Invitational, turniru sa nagradnim fondom od 2 miliona dolara i iza kojeg stoji PUBG korporacija, te nas u susret njemu očekuju uzbudljivi mečevi kvalifikacija za takmičenje na njemu.

Ovog vikenda se održavaju kvalifikacije za timove iz Evrope i zaključno sa krajem drugog dana na prvom mestu se nalazi Team Liquid koji je svoje mesto zauzeo odličnim igrama na samom početku, odnosno tokom prvog dana, kada su ostvarili pobede u prva dva meča.

Drugi dan kvalifikacija je bio više usmeren ka borbi timova plasiranih ispod Team Liquida, pa su ekipe Welcome to South George i Pittsburgh Knights uspele da zauzmu drugo i treće mesto, dok je FaZe Clan, ekipa od koje se mnogo očekivalo na ovom turniru, dosta popustao i ne nalazi se u prvih pet.

Velika završnica će se odigrati danas, prvog jula, gde ćemo videti nadmetanja ovih timova u još pet mečeva i da li će oni sa lošijim plasmanom uspeti da naprave iznenađenje, pošto su ipak 1000 bodova u zaostatku, što možete videti u tvitu ispod.

Related Articles