Cho’Gall, gospodar Team League u HotS-u

Cho’Gall, gospodar Team League u HotS-u

Od kada se pojavio, dvoglavi Warlock ChoGall svakako predstavlja jedan od najoriginalnijih dizajna za Heroje u MOBA igrama.

Jedan masivni heroj sa dve glave i dva igrača koja upravljaju njime. Jedan ga pokreće i koristi njegov Warrior set osobina, dok je drugi Gall, i on je Assasin koji baca neverovatno jake magije.

U pravim rukama, ovaj duo seje strah i trepet, pogotovo na manjim mapama.

Postoji jedno mesto gde je ChoGall specifično jak, i to je tim liga u HotS-u. Svako ko igra Team League zna koliko je naporno i teško igrati protiv dobrog Cho’Gall dua, i mnogi igrači zahtevaju njegov nerf.

Cho’Gall ima veoma mali cooldown na sve spellove, ima odličan self healing, ima neverovatan damage, i pre svega izuzetno jak level 16 talent tier, nešto što je takav power spike da igrače vadi iz izgubljenih partija, sa talentima koji daju Unstoppable i konstantni Silence protivničkim herojima.

Volite li vi da igrate ovog dvoglavog monstruma? Koje je vaše mišljenje o njemu? Ukoliko vas interesuje mišljenje drugih igrača, posetite ovaj veoma zanimljiv Reddit thread, gde se razvila ozbiljna diskusija.

 

Related Articles