Hearthstone i problemi sa mobilnim klijentom

Hearthstone i problemi sa mobilnim klijentom

Hearthstone je praktično skoro pa idealna igra za mobilne telefone. Možete je igrati na pauzi za ručak, na poslu, školi, predavanjima, dok se vozite gradskim prevozom, dok čekate negde… Prosto se savršeno uklapa kao nešto čime možete da okupirate mozak dok ste u nekoj vrsti pauze ili tranzicije.

Ipak, praktično od kada se pojavio na telefonima, Hearthtone je konstantno imao određenih problema. Počev od vremena kada je stalno krešovao na iPhone uređajima, preko neverovatno velike količine prostora za instalaciju (preko 3gb na telefonu!), to čestog pucanja konekcije i veze…

Nažalost, do sada je iskustvo na mobilnom za mnoge više bila patnja nego uživanje. Iako se često određeni problemi rešavaju, isto tako često kao da stalno iskaču novi.

Trenutno, tri glavna problema na koje se igrači žale su veliki opadanje performansi igre kada se gomilaju animacije, što je oduvek bilo problem, ali se u poslednje vreme baš pogoršalo, nevezano za to na kom telefonu igrate. Jedno od rešenja ovde koje igrači traže več neko vreme jeste da postoji specijalno dugme koje će nam omogućiti da igramo na telefonu bez animacija.

Tu su i sve teži problemi sa konekcijom i nasumična pucanja veze na telefonima, ma koliko dobar bio WiFi, mnoge igrače je ovo koštalo dobijenih partija, i takođe bi trebalo da bude jedna od stvari na kojoj bi Blizzard inženjeri trebalo da porade.

Na kraju, igra nam uopšte često i ne dozvoljava da se ulogujemo, često samo stoji na login ekranu ili se pojavljuje neka poruka da se radi nas serverima, iako se tada očigledno ne radi ništa, pošto na kompjuteru radi normalno.

Tu je i dalje problem veličine igre na telefonu, ali on je postao nešo “manji” sa poslednjim apdejtom.

Sada je sezona putovanja i godišnjih odmora, kada najveći broj igraća Hearthstone igra preko telefona, pa su ovi problemi i uočljiviji, te se nadamo da će Blizzad uraditi nešto po ovom pitanju, jer prema nekim poslednjim podacima, potrošači Hearthstonea poslednjih godina više para troše preko telefona na Hearthstone nego preko računara.

Kakva su vaša iskustva igranja na mobilnim telefonima?

Related Articles