Hearthtstone: Promene u mehanikama koje su stigle sa patchom 12.0

Hearthtstone: Promene u mehanikama koje su stigle sa patchom 12.0

Sinoć je na Battle.net servere stigao patch 12.0 za Hearthstone koji nam je doneo promene u areni, kao i praktično sve potrebe fajlove i materijal za novu ekspanziju koja stiže u utorak.

Osim toga, stigle su i određene promene u mehanikama i gejmpleju, koje se pre svega tiču “promena pozicija” karata i zadržavanja dodataka koje imaju na sebi. Tako će sada karte kada se pomeraju sa različitih lokacija ili se kopiraju, tipa iz ruke u špil, sa table na špil, iz špila na tablu… Ulgavnom zadržavati sve dodatke i “obogaćenja” koja imaju na sebi.

Tako recimo ukoliko vi odigrate Prince Keleseth i vaš protivnik vam “ukrade” miniona iz špila, taj minion će zadržati buff Princa od +1/+1. Ovo je samo jedan od primera, a naš dobri stari Disguised Toast je napravio fenomenalan video gde jasno pokazuje koje sve promene u interakcijama su stigle sa novim patchom,  šta se promenilo i kako će to sada raditi.

Imajući u vidu da će mnoge nove karte imati neke slične efekte, ali i gomila starih karata, obavezno vam preporučujemo da ga pogledate kako biste znali kako sada karte rade, jer će vam biti potrebno da znate te informacije kada igrate na ladderu i svakako će vam pomoći u donošenju odluka u nekim situacijama.

 

Related Articles