Novi apdejt donosi bolju penetraciju udova u PUBG

Novi apdejt donosi bolju penetraciju udova u PUBG

Stigao je i 19. po redu apdejt za PUBG na PC-u koji sa sobom donosi promene koje je većina fanova odavno zahtevala i on su vezane za penetraciju udova

Sada standardni bullet penetration sistem računa i ruke i šake, ne i noge, tako da ako ovi delovi tela budu pogođeni metkom igrač trpi određenu štetu, a ako metak na svom putu prođe kroz šaku ili ruku i pogodi glavu, trup ili struk onda se nanosi veća šteta.

Od promena u gejmpleju je primetno i poziioniranje QBZ oružja tako da ono kod karaktera stoji prirodnije u prvom licu, a igrač koji se diskonektuje tokom meča u slučaju ostvarivanja boljeg rezultata daje nagrade svojim saigračima.

Menadžment inventara je postao još lakši, pa se sada broj predmeta može označiti slajderom, a prisutne u i promene u dodavanju/uklanjanju dodataka za oružja.

Između ostalog, PUBG korporacija je poradila i na vizuelnim promenama u igri, pa je osim uklanjanja elemenata inspirisanih PGI turnirom, dodala dinamične vremenske prilike na Erangel i Miramar, kao što su kiša i magla, a primetne su i neke promene u krajoliku, koje su čisto radi toga da igrači mogu više taktizirati.

Custom mečevi su dobili pregršt novih modova igranja, kao i naprednih opcija koje pogoduju olakšanoj ogranizaciji esports turnira i kreiranju uzbudljivijih mečeva.

Više o svim promenama možete pronaći na zvaničnoj Steam strani igre.

Related Articles