Riot najavio Nunu rework i još par promena za budućnost

Riot najavio Nunu rework i još par promena za budućnost

Ubrzo nakon što je Akali rework zvanično ubačen u igru, Riot Games je izbacio teaser o novim herojima i promenama. Na listi sa najavljenim promenama nalaze se poznata lica, Nunu i Willump, koji će biti meta sledećeg reworka.

Cilj Riot Gamesa je da modernizuju poznati duo i da će raditi na ovom projektu sa dosta slobode. Probali su dosta novih stvari, ali odlučili su da će njegov ultimate Apsolutna nula ostati nepromenjen. To je magija koja fanovi vole, a može pružiti veliki uticaj na partiju ukoliko se lepo izvede, a to do sada nije bilo lako. Oni će sada probati da promene ostatak njegovog kita, kako bi igrači lakše mogli da igraju oko njegovog ultija. Consume je magija koja verovatno neće biti puno promenjena, ako je uopšte budu dirali, jer kao što kažu to je ”Iconic” magija koja daje zanimljiv objektiv kontrolisanja džungle. Ostale dve magije i pasivna će pridobiti znatne promene.

Ezreal je još jedan heroj koji će u skorije vreme dobiti manje promene, ali sa obzirom što je on jedan od ekstremno popularnih heroja, neće mnogo menjati. Jedina magija u njegovom repertoaru na koju su se ljudi žalili bila je njegova W magija Essence flux, koju će probati malo da promene.

Još 2 rewroka možemo da očekujemo, ali tek početkom sledeće godine. Sestre Kayle i Morgana su tu već dugo, a najavljena je i promena tematike pored rewroka, da bi se stvorila priča koja ih malo više spaja. Što se tiče Morgane, možemo očekivati da će se samo promeniti njena W magija i pasivna, dok kod njene sestre možemo očekivati potpuno novi repertoar magija. Takođe su objavili da će Kayle pored promena zadržati svoj identitet meele/ranged hibrid heroja.

Pored novog šarenog čarobnjaka, krije se još jedan novi heroj, zaključan bez poznatog datuma izlaska.

Related Articles