LoL – Clash mod se vraća u septembru

LoL – Clash mod se vraća u septembru

Sistem turnira koji donosi kompetitivno igranje sa obezbeđenim nagradama za najbolje, zvani Clash, je već pokušao da postane stalni deo League of Legends, ali se to zbog problema u nekim regionima nije desilo.

Riot Games je sada objavio da se nakon uvedenih izmena Clash vraća u igru kroz PBE, kako bi se stekle dodatne informacije o stanju moda i o potrebnim izmenama.

Clash neće biti odmah dostupan u celosti, već će prvi test, koji dolazi 5. septembra, biti fokusiran na skauting fazu, kako bi se osiguralo da se započinje manji broj mečeva u istom trenutku. Potom, 11. septembra, dolazi novi deo Clash moda na test i to će biti sa tehničke strane igre u vidu performansi i stabilnosti.

Na kraju, 19. septembra će biti održan poslednji u nizu testova koji će biti vezan za  recovery alatku, koja olakšava izmenu pravil turnira, potrebnu verifikaciju, restrikcije i mnoge druge elemente.

Trenutno nije poznato kada možemo očekivati da se Clash zvanično pojavi, ali će to u velikoj meri zavisiti od ovih testova.

Related Articles