Artifact beta stiže u oktobru, svi prisutni na TI8 dobijaju besplatnu kopiju

Artifact beta stiže u oktobru, svi prisutni na TI8 dobijaju besplatnu kopiju

Sinoć na uvodnoj ceremoniji TI8 Main Eventa, pojavio se Gabe Newell koji je najavio da će beta za novi valve card game izaći u oktobru. Takođe svi koji budu prisustvovali Main Eventu dobiće free pass za betu kao i svi koji budu došli u Sijetl na PAX West krajem ovog meseca.

Dugo isčekivana nova Valve igra prošle godine kada je najavljena nije bila lepo prihvaćenja od strane velike većine fanova, ali kako smo konačno dobili više informacija o samoj igri, ti utisci se polako menjaju. Možda i glavni razlog negativnih reakcija bila je činjenica da su se fanovi nadali da će videti dugo isčekivane nastavke već postojećih igara, ali Artifact će bez sumnje vrlo brzo postati veliki rival Hearthstonu u svetu card game eSportsa.

Igra je zvanično najavljena za 28. Novembar i cena će biti 20 dolara, a prvi put igrači će moći da je isprobaju na PAX-u, gde će imati priliku da testiraju jedan od 4 različita decka. Pored već poznatih heroja i itema u Doti, Artifact nam predstavlja 3 nova lika kao što su Sorla Khan, Kanna i Rix.

Related Articles