Još četiri velika grada navodno ulaze u Overwatch Ligu

Još četiri velika grada navodno ulaze u Overwatch Ligu

Stvari se pred početak druge sezone Overwatch lige polako zahuktavaju, i osim praćenja timova aktulenih ekipa svakako je najzanimljivije koji će se novi gradovi pridružiti ovom elitnom Overwatch takmičenju.

Ranije su već potvrđeni kineski Guangdžou i američka Atlanta, a nešto kasnije je i Kanada dobila svog prvog predstavnika u OWL, Toronto.

Izgleda da stanovnici Toronta neće biti jedini Kanađani koji će moći da se pohvale timom u OWL, pošto će im se izgleda pridružiti i Vankuver, kao drugi kanadski grad sa Overwatch timom u Ligi. Prema ovim izvorima, osim Vankuvera, pominje se i glavni grad SAD, Vašington kao novi grad u OWL, gde bi vlasnik tima bio Mark Eins, biznismen sportskoj publici poznat kao vlasnik hokej tima Vašington Kapitals.

Ova informacija dolazi kao iznenađenje zato što je prvobitno najavljeno da se do kraja godine Liga više neće širiti u Severnoj Americi, a sada se ipak pominju još dva grada iz te regije.

I Kina takođe ima još dva konkurenta za OWL, pominju se Hangdžou i Čengdu, što bi broj kineskih timova u OWL podigao na ukupno četiri, i što je nešto što bi Blizzard jako želeo da vidi, jer im je to tržište bitno.

Plaćanje mesta za OWL je ove godine znatno skuplja investicija nego prošle sezone, i pominju se cifre od 30 do 60 miliona dolara po mestu u takmičenju.

Related Articles