Mephisto uz pomoć Consume Souls može da vidi protivnike na svakih deset sekundi

Mephisto uz pomoć Consume Souls može da vidi protivnike na svakih deset sekundi

Mephisto je stigao u Nexus, i gospodar mržnje trenutno izaziva mržnju na sve strane svojoj nebalansiranom pojavom, nanaoseću ogromnu količnu štete igračima koji još uvek nisu navikli na njega.

Od njegova dva Heroica, trenutno je univerzalno prihvaćeno da je daleko bolji Consume Souls, čak i sa tako velikim Cool Down od 120 sekundi. Jedna posebno zanimljiva interakcija sa njim mu omogućava da zloupotrebljava ovaj Heroic za praktično stalni pogled na neprijatelje na svakih deset sekundi.

Naime, prva faza ovog Heroica je čeneloavnje od 2,5 sekundi, tokom kojih Mephisto otkrije pozicije svih protivnika, pre nego što im nanese Damage i uspori za 40%. Ukoliko neko prekine ovo kanalisanje Heroica pre nego što nanese Damage, Heroic ne ide na puni Cool down, nego na “prekinuti” Cool Down, koji je u HotS-u deset sekundi, što praktično znači da uz odgovarajuće alate, Mephisto može na svakih deset sekundi da otkriva pozicije protivnika, i zatim da prekine Heroic, kako bi isto mogao opet da učini za deset sekundi.

Nadamo se da će ovo Blizzard reguliše na neki način, jer je Mepihsto i bez ove zloupotrebe mehanike i više nego jak.

Related Articles