Zai i Nisha prešli u Team Secret

Zai i Nisha prešli u Team Secret

Nakon što su Ace i Fata odlučili da napuste Team Secret i pridruže se PPD-u, Secret je morao da pronađe 2 nova igrača. Ovoga puta odlučili su se da dovedu Ludviga “zai” Valberga, koji je prošle godine nastupao za Optic Gaming i Michala “Nisha” Jankovskog koji je nastupao za Alternate aTTaX i Team Kinguin.

Zai je ime koje je definitivno poznato svima koji prate Dota 2 scenu. Ovo je za njega drugi put da će igrati za Team Secret, pošto je 2015. godine nastupao sa njima na TI-u. Pre Optic Gaminga, dugo je nastupao i za EG sa kojima je 2014. godine i 2016. godine završavao treći na najvećem turniru godine. On će nastupati kao oflejner.

Nisha je sedamnaestogodišnji poljak, koji važi za jednog od najboljih mladih igrača sa scene i predstavljaće ih na midlejnu. Iako ga do sada nismo baš gledali na samom vrhu profesionalne scene, on je u više navrata pokazao koliko je zapravo dobar igrač. Na Dota 2 Summitu 9, pokazao je ne samo da može da se nosi sa najboljim igračima, već da može lako da ih nadigra. Iako su na Summitu završili četvrti, njega su definitivno svi upamitli po sjajnim partijama pruženim protiv Sumaila i EterlanEnvy-a.

Sastav Team Secreta za sledeću sezonu čine:

  • Michal “Nisha” Jankovski
  • Ženg “MidOne” Jeik Nai
  • Ludvig “zai” Valberg
  • Jazid “YapzOr” Jaradat
  • Klement “Puppey” Ivanov

 

Related Articles