Fall of King’s Crest je novi HotS event!

Fall of King’s Crest je novi HotS event!

Nakon par tizer slika preko vikenda, stigla nam je najava za novi tematski Heros of the Storm događaj koji će sledeće nedelje stići u Nexus.

Zove se Fall of King’s Crest i donosi nam čak četiri nova skina, treće izdanje HotS stripa i gomilu zanimljlivih stvarčica koje možemo osvojiti progresijom.

Tema ovog događaja je borba između Raven Lorda i “Gospe od Trnja” koja u odsustvu svog okamenjenog muža gospodari regionom King’s Crest. Raven Lord sada napada njeno kraljestvo i šalje svoje najjače generale u napad: Cursed Witch Whitemane, Spectral Wyrm Alexstrasza, Spider Warden Maiev i Phantom Knight Zarya. Skinovi izgledaju zaista sjajno, a ono što je zanimljivo naglasti, ovo je prvi put od uvođenja “gem only” skinova, da heroji koji su imali samo takve skinove sada dobiju neke nove.

Osim ovih skinova, tu je i gomila novih portreta i sprejeva, ali i tri sjajna nova Bannera, nešto što odavno nismo videli da je stiglo u igru. Šta sve tačno dobija u ovom Eventu, pogledajte na zvaničnoj stranici događaja,koji kreće sledeće nedelje, kada očekujemo da se pojavi i novi strip.

Ispod možete videti trejler za novi događaj i nove skinove u akciji, a mi jedva čekamo da kraftujemo novu Alex!

 

Related Articles