LoL – G2 slavio protiv Schalke-a, TSM propušta Worlds

LoL – G2 slavio protiv Schalke-a, TSM propušta Worlds

Sinoć su se igrali poslednji mečevi regionalnih kvalifikacija za 2018 World Championship. G2 je uspeo da savlada Schalke 04, a Cloud 9 je ubedljivo slavio protiv TSM-a.

U Evropskim regionalnim kvalifikacijama, juče su se sastale ekipe G2 i Schalke 04. G2 je nakon loše sezone u kojoj su imali visoka očekivanja uspeli da se izvuku i kvalifikuju na završni turnir,pobedivši juče rezultatom 3-1. Tokom celog duela G2 je izgledao kao bolja ekipa, a jedini razlog što su izgubili jedan meč, bila je sjajna individualna partija Nukeducka na Urgotu. Pre meča sa nemačkom organizacijom, u veoma teškom duelu savladali su Splyce, koji je u prvoj rundi bio bolji od ekipe Misfits. Oni su ovim pobedama uspeli da obezbede poslednje treće mesto iz evrope koji ih vodi na World, a pored njh uspeli su da se plasiraju Fnatic i Team Vitality.

Cloud 9 je pre samo nedelju dana ubedljivo izgubio u finalu od Team Liquida, ali su ipak u regionalnim kvalifikacijama uspeli da opravdaju dobru formu iz letnjeg dela sezone i savladaju TSM, koji će po prvi put u istoriji propustiti Worlds takmičenje. TSM je pre meča sa Cloud 9-om ubedljivo pobedio Echo Fox, koji je u prvoj rundi slavio protiv Clutch Gaminga. Sinoć smo očekivali jedan uzbudljiv meč, ali Cloud 9 je ubedljivo slavio sa 3-0. Ovo je četrvti put za redom da se ova ekipa plasira na Worlds preko regionalnih kvalifikacija, a pored njih iz Severne Amerike na završnom turniru godine učestvovaće Team Liquid i 100 Thieves.

Worlds već kreće od prvog oktrobra, a posle duže vremena na ovom turniru nećemo gledati SKT1 i Fakera. Ko je po vama favorit za osvajanje ove godine?

 

Related Articles