Dota 2 – ferzee se kvalifikovao za Mejdžor u Maleziji

Dota 2 – ferzee se kvalifikovao za Mejdžor u Maleziji

Ekipa ferzee je uspela da iznenadi sve u CIS regionu i zauzme to drugo mesto, poslednje koje vodi na turnir u glavni grad Malezije.

Ekipa predvođenja Ivanom “VANSKOR” Skorokhodom je uspela da iznenadi neke od najpoznatijih timova iz CIS regiona i plasira se na prvi mejdžor turnir nove DPC sezone. Oni su nakon užasnog starta u grupi završili kao poslednja ekipa bez i jedne pobede, gde nisu uzeli čak ni jedan meč(BO3 format se igrao). Nakon toga u donjem delu žreba redom su pobeđivali NAVI, Winstrike, Espadu, Team Spirit, da bi na kraju u finalu izgubili od Virtus Pro-a. Svakako i sa tim porazom napravili su ogroman uspeh obezdivši učešće u Kuala Lumpuru.

Iako samo ime ovog time nije poznato, par igrača iz ove ekipe poput AfterLife-a i Vanskora već neko vremem nastupaju u CIS sceni. Oni će biti definitvno autsajderi na mejdžoru i niko od njih ništa neočekuje, ali neće biti dobro ako ih neko od većih timova potceni, poštno ne bi bio prvi put da neki nepoznat tim iznenadi.

Turnir počinje 9. novembra, a trenutno se i dalje igraju kvalifikacije. Do kraja sledeće nedelje bi trebalo da nam budu poznati svi učesnici. Pored VP-a i ferzee-a, kvalifikacije u Kini su takođe završene, gde su svoje mesto obezbedili LGD,ViCi i Team Aster.

Related Articles