CS:GO – NAVI ubedljiv protiv BiG-a

CS:GO – NAVI ubedljiv protiv BiG-a

Prvi meč plej-ofa na FACEIT mejdžoru u Londonu bio je izmedju Natus Vincere-a i nemačke ekipe BiG. NAVI je ubedljivo slavio na obe mape i sada čekaju pobednika iz meča Complexity-a i MIBR-a.

Prva mapa bila je Dust 2, a CIS ekipa je sjajno startovala i nakon osvojene pištolj runde poveli su sa 5-0. Tada BiG uzima 2 runde, i to će biti sve što su oni uradili na ovoj mapi. Zeus i ekipa su u svakom segmentu igre nadigrali protivnike iz nemačke. Nex je bio na vrhu tabele u svom timu sa 9 fragova, što je bilo manje čak i od Zeus-a koji je bio na dnu tabele u svom timu. S1mple i electronic su još jednom bili najbolji igrači u ekipi i obojica su imali po 21 frag, što je više nego ceo tim BiG-a.

Druga mapa bila je Nuke, a NAVI je opet sjajno započeo mapu. Nakon što su ovoga puta izgubili prvu rundu, osvojili su sledeće četiri i nikako nisu dozvolili nemcima da izgrade bilo kakvu ekonomiju. Sjajnom timskom igrom lako su ulazili na bomb sajtove, a protivnička ekipa je delovala uplašeno. Prvo poluvreme se završilo rezultatom 12-3. Tada je BiG uspeo da uzme još 3 runde, ali to je bilo sve od njih. Retko se desi da ekipa dobije obe pištolj runde a opet izgubi ovako ubedljivim rezultatom.

NAVI jeste bio favorit, ali očekivao se veći otpor od Gob B-a i njegove ekipe. Na kraju su izgubili rezultatom 16-2 i 16-6, a sledeći meč dana igraće Complexity i MIBR.

Related Articles