CS:GO – MIBR se plasirao u polufinale

CS:GO – MIBR se plasirao u polufinale

Sinoć se igrao drugi četvrtfinalni meč CS:GO FACEIT mejdžoru u Londonu između MIBR-a i Complexity-a. Nakon 2 mape brazilska ekipa je slavila i polufinalnom meču sastaće se sa ekipom Natus Vincere.

Meč je počeo na Trainu, mapi koju je izabrao MIBR, a Complexity još nije imao prilike na ovom truniru da igra na toj mapi. Samim tim nije bilo iznenađenje što je Fallenova ekipa ovako ubedljivo slavila. Rezultat je bio 16-4, a Stanislaw je imao užasnu partiju ,pa je mapu završio sa samo 3 fraga.

Druga mapa bila je malo uzbudljivija, ali pred sam kraj se videlo koliko Complexity-u fali iskustva u velikim mečevima. Vodili su sa 12-10, ali tada je MIBR odigrao bez greške i uzeo narednih 6, pa su samim ti stavili tačku na ovaj meč. Ovo će biti prvi put posle nekog vremena da će ova ekipa nastupatu u finalu nekog većeg turnira. Dugo su bili van forme, ali nakon dolaska YNK kao trenera, vidi se napredak, ne  samo u komunikaciji, već i u igri.

Oni će se u subotu sastati sa NAVI-em, meč će početi oko 17:15. Danas na programu su druga dva četvrtfinalna meča, koji će takođe početi u 17:15.

Related Articles