HotS: Stigao hotfix koji sređuje problem sa queue vremenom

HotS: Stigao hotfix koji sređuje problem sa queue vremenom

Poslednjih mesec-dva, nakon što je Blizzard uveo napredni sistem potrage za igračima na HotS ladderu, čini se da je u mnogim regionima vreme za queue (čekanje na meč) postalo nesnosno dugačko, pogotovo u kranjim granicama laddera odnosno u Grand Master rankovima.

Ovo je rezultat poboljašnog kvaliteta partija, jer je sistem sada takav da igračima najpre traži igrače najbližeg mogućeg kvaliteta, ali je istovremeno i nastao problem jer to nije implementirano na najbolji mogući način, pa se dešavalo da Grand Master igrači čekaju i satima na partije.

Sinoć je stigao hotfix koji bi ovo trebalo da reši, i po rečima Blizzarda, problem je rešen tako da je vreme čekanja značajno smanjeno, ali istovremeno je i održan kvalitet partija, odnosno nađeno je najbolje rešenje koje u sebi sadrži obe poželjne karakteristike.

Ostaje nam sada samo da vidimo kako će ovo raditi u praksi, odnosno da li je vreme čekanja zaista smanjeno i da li će ujedno i kvalitet našeg ekipe i ekipe protivnika na ladderu ostati manje-više jednake snage.

Related Articles