Flusha napustio fnatic, vežba sa američkom organziacijom

Flusha napustio fnatic, vežba sa američkom organziacijom

Jedan od najboljih i najuspešnijih CS:GO igrača svih vremena, pre neki dan je napustio fnatic po drugi put. On je za ovu ekipu nastupao od 2013-2016, a nakon par meseci igranja za GODSENT, vratio se ponovo u fnatic, gde mu je po svemu sudeći mejdžor u Londonu bio poslednji nastup za ovaj švedski sastav.

Već neko vreme Robin ”flusha” Ronkvist nije u onoj prepoznatljivoj formi, a nakon lošeg nastupa na FACEIT Mejdžoru, organizacija je prelomila. Umesto njega na ESL ONE-u u Nju Jorku nastupaće Adil “ScreaM” Benrlitom, za koga će ovo biti prva prilika posle nekog vremena da se opet pokaže na velikoj sceni. On je došao ka zamena, i ovo će za njega za sada biti probni period. Ovime fnatic je odlučio da ne bude više kompletno švedski sastav, pa možemo očekivati još neke interesatne promene, ukoliko se nastave loši rezultati.

Flusha je u dresu fnatica četiri puta završavao u TOP20 igrača godine, a 2014. godinu je završio kao drugi na toj listi. Pored velikog broja trofeja, osvojio je i tri mejdžor titule.

Kada igrač ovakvog kalibra naputi neku ekipu, nije čudno da se druge organizacije odmah zainteresuju. Flusha bi navodno trebao da se pridruži američkoj organizaciji Cloud 9, koja je odlučila da ne nastavi saradnju sa Stykom koji je bio na probi poslednjih par meseci. On navodno vežba sa ekipom za BLAST PRO Series u Istanbulu,a igrač kao što je on bi mogao malo da prodrma sastav Cloud 9-a. Potez da ne nastave saradnju sa slovačkim igračem možda nije bio iznenadan, ali od svih momaka on je prikazao ubedljivo najbolju igra na turniru u Londonu, na kojem je tim znatno podbacio.

Ukoliko flusha pređe u redove Cloud 9-a, on će se opet sastati sa bivšim saigračem Goldenom, a njihov prvi meč bi trebao da bude već 28. septembra na turniru u Istanbulu.

 

Related Articles