CS:GO – EnvyUs predstavio novi severnoamerički sastav

CS:GO – EnvyUs predstavio novi severnoamerički sastav

Američka organizacija je do sada u CS:GO-u sarađivala isključivo sa francuskim ekipama, ali nakon što su u junu raspustili svoj poslednji sastav, odlučili su da se fokusiraju na severnoameričku preofesionalnu scenu. Oni su sada potpisali trojicu momaka iz bivšeg sastava Splyce-a, Nifty-a i Jdm64-a.

Sa obzirom da se Splyce plasirao u ESL Pro Ligu, potrebno je bilo da ostanu bar 3 igrača iz tog sastava, pa samim ti ovaj potez američke organizacije nije neočekivan. Iz tog sastava oni su doveli bivšeg člana Cloud 9-a i TSM-a, Kori “SEMPHIS” Frisena, Stivena “reltuC” Katlera, koji je prethodno nastupao i za CLG i Tejlora “Drone” Džonsona.

Nakon što je izašla vest da se ekipa Renegades opet okreće potpuno Australijskom sastavu, mogli smo da očekujemo da će igrač Niftijevog kvaliteta dobiti poziv neke jake organizacije. On je za tim Renegades-a nastupao od marta 2017. godine, a za to vreme se više puta pokazao kao odličan IGL, iako ima samo 20 godina. Ovaj sastav sada ima 3 igrača koja su u nekom delu svoje karijere nastupali kao IGL u svojim ekipama, ali definitvno treba da očekujemo da ukoliko dođe do nekih promena u ovom sastavu, Noah “Nifty” Francis, bi trebalo da bude igrač oko kojeg će se ova ekipa graditi u budućnosti.

Jdm64 je početkom ove godine zamenjen u sastavu Team Liquida, a od tada nije igrao profesionalne mečeve. Ovo je za njega odlična šansa da se vrati na profesionalnu scenu, i opet dokaže koliko je kvaliten AWP igrač,pošto se od njega očekuje da preuzme tu ulogu u ovoj ekipi, iako je i Nifty poznat po dobrim AWP potezima, on će verovatno sada imati ulogu rajflera.

Mišljena zajednice o ovom sastavu su različita i mnogi smatraju da je ovo tim za kratkoročni period. EnvyUs jeste organizacija koja ima velike ambicije i dosta ulaže u svoje timove, pa postoji šasna, da ukoliko ovaj tim ne bude beležio sjajne rezultate, uskoro vidimo opet neke promene.

Related Articles