Red Bull najavio specijalni Dota 2 turnir

Red Bull najavio specijalni Dota 2 turnir

Svetski poznata kompanija energetskih pića će organizovati još jedan specijalan Dota 2 turnir, pod nazivom Guardians, u kojem ćemo po prvi put imati priliku da gledamo Dotu sa izmenama.

Ovaj specialjni turnir će imati neke promene u pravilima u odnosu na standardni format Dote 2, pa će tražiti od igrača da prave dodatne strategije. Prva promena je to što će na ovom turniru biti dodatna Draft/Ban faza u kojoj će igrači birati još 3 dodatna heroja, koje će moći da koriste ko izmene tokom meča. To znači da će oni tokom meča moći da menjaju heroja, ali itemi i experiance će ostati nepromenjeni. Svaki igrač će imati cooldown od 3 minuta nakon promene heroja. Izmene će funkcionisati slično kao u sportovima, ali umesto da se menjaju igrači, menjaće se heroji koje oni korsite.

Ovaj turnir će se održati od 19. do 20. oktobra u Red Bull Gaming Sferi u Londonu. Četiri ekipe će se takmičiti, a za sada su nam poznate samo dve. Brazilski Pain Gaming će se sastati sa ekipom Mineski, dok ćemo za drugi par saznati veoma uskoro.

Šta vi mislite o ovakvom formatu?

 

 

Related Articles