I Dreadlord je tu – Mal’ganis stigao u HotS!

I Dreadlord je tu – Mal’ganis stigao u HotS!

Konačno će i Warcraft demoni imati svog predstavnika u Heroes of the Storm, jer je stigao prvi. Niko drugi do čuveni Mal’ganis, Dreadlord koji je lično sproveo prelazak Arthasa u okrilje Lich Kinga i njegov postanak u Death Knighta. Tako je sada kompletirana cela “ekipa” Undead WarCraft 3 heroja – imamo Crypt Lorda (Anub’arak), Death Knighta (Arthanis), Licha (Kel’thuzad) i sada Mal’ganis kao Dreadlord.

Mal’ganis u Heroes of the Storm stiže u lozi Melee Warriora, sa snaženim osvrtom sa sustain heal i Crowd control.

Njegovo Q je Fel Claws i predstavlja tri brza udarca gde treći donosi i Stun od 0,75 sekundi sa njim. Njegovo W, Necrotic Embrace, je poprilično generičko i predstavlja mali damage oko njega, i usput dobija armor.  Njegovo E, Night Rush, je verovatno i najinteresantije, nakon 0,75 sekundi Mal’ganis dobija 50% ubrzanje koje je praćeno animacijom letenja i mogućnošću da prolazi preko ostalih heroja tokom naredne dve sekunde. Svaki put kada tako pređe preko protivničkog heroja, on ga uspava na 2,5 sekunde (Sleep).

Trait mu je Vampiric Touch, gde se leči za 15% štete koju nanese protivnicima, a 45% ukoliko su to heroji.

Prvi heroic (R) mu je Carrion Swarm, koji nakon jedne sekunde pretvori Malganisa u roj slepih miševa, koje ima status Invulnerable i koje nanosi 74 damage po sekundi, a leči se za 100% od te nanete štere.

Upak, drugi deluje daleko moćnije, jer radi isto što i Alex, samo obrnute, Malganis nakon 0,75 sekundi kastovanja, zameni svoj trenutni % Healtha, sa procenom Healtha protivničkog heroja, što može biti ozbiljni trenutak preokreta u mnogim partijama.

Malganis deluje veoma zanimljivo i uzbudljivo, već večeras stiže na PTR server, pa kada pogledamo detaljno njegove talente i to kako radi na delu, moći ćemo i da kažemo više o njemu, ali za sada – sviđa nam se! Jedino smo malo razočarani što nema Infernala, koji je bio prepoznatljivi Ultimate Dreadlorda u WarCraft 3, ali dobro.

Related Articles