Team Secret slavio na PVP Esports Championshipu

Team Secret slavio na PVP Esports Championshipu

Otkad su predstavili novi sastav za ovu sezonu, Team Secret je nastavio da pruža vrlo dobre partije, pa su zasluženo slavili u Singapuru. Tamo su u velikom finalu savladali  domaću ekipu Fnatic, rezultatom 3-2.

Obe ekipe su se već sastale jednom u grupnom delu takmičenja, ali tada je Fnatic slavio, pa je kao prvoplasirana ekipa u polufinalu igrao protiv Team Admirala, filipinske ekipe koja se plasirala na turnir preko kvalifikacija. PSG.LGD je bio prvoplasiran u grupi B, pa su se u polufinalu sastali sa budućim šampionom. Iako je kineska ekipa skoro učestvovala u finalu TI8, oni su ovaj meč katastrofalno odigrali, pa je Team Secret uspeo da pobedi u oba meča za manje od 20 minuta.

Veliko finale je bilo veoma uzbudljivo, a nakon 5 odigranih mečeva, slavio je Team Secret. Od svog dolaska u tim pre nešto više od mesec dana, za Team Secret, Nisha deluje kao pun pogodak. Mladi Poljak dokazuje da je igrač koji zaslužuju da igra na velikoj sceni, a u finalu je uspešno predvodio svoj tim do pobede. ž

Za Team Secret ovo će biti prvi trofej još od marta ove godine, kada su slavili takođe protiv fnatica u finalu DrealmLeague-a. Obe ekipe ove godine nastupaju sa znatno promenjenim sastavima, a za sada nam deluje kao da bi i jedni i drugi mogli da ostvare zapažene reyultate tokom nove DPC sezone.

Related Articles