HotS: Kada Abathur ode na letovanje

HotS: Kada Abathur ode na letovanje

Znate da volimo s vremena na vreme da sa vama podelimo neke kreativne i zanimljive ideje fanova kada su u pitanju koncepti za skinove nekih od naših omiljenih heroja, pogotovo ako su pomalo otkačeni i potpuno “van kutije”.

Imamo Pijamatura Abathura u igri, a jedan fan se sada dosetio da nam predstavi i Abathura koji je uzeo malo odmora od evolucije i rešio da ode na letovanje – Summerthur!

Ne samo što je ideja originalna, već je ono što nas posebno oduševljava pre svega ogromna količina detalja i brige o sitnicama koja je uložena u ovaj koncept, što možete i sami videti na slici ove ideje ispod.

Prvo, tu je Abathur koji izgleda kao pravi gospodin u havajci, sa šeširom i “vencem” dobrodošlice, koktelom i sladoledom. Umesto Locusta, izlaze mali rakovi sa školjkama na leđima, mine su vodene patkice, a Symbiote je hobotnica.

Ali ipak, ne možemo rečima dovoljno da objasnimo koliko je detalja i truda uloženo u ovu ideju, tako da je jednostavno najboljle da razgledate sami i “lovite” sitnice.

Velika pohvala za poljsku umetnicu Kate W, koja je uradila ovaj dizajn. Celokupnu galeriju ovog skina pogledajte na njenoj ArtStation stranici.

Related Articles