Kassad ponovo postao trener Renegades-a

Kassad ponovo postao trener Renegades-a

Aleksandar “kassad” Trifunović je pre neki dan otputovao sa australijskom ekipom za Kijev, da bi se danas pojavila i zvanična vest kako se ponovo pridružio ekipi kao trener. Sa obzirom da je ekipa Renegades skoro dovela 2 nova igrača, a srpski trener je već dobro upoznat sa nekim momcima iz te ekipe, za njega nije bio problem da odmah uskoči i ponovo započne saradnju sa njima.

On je predvodio ekipu Renegades od početka 2017. godine do maja ove godine, da bi nakon toga preuzeo domaću ekipu Valiance. Srpska ekipa nije uspela da uspostavi dobru saradnju sa njim, pa ja Valiance tokom četiri meseca saradnje pao na #49 mesto svetske rang liste.

Renegades je posle 6 neuspešnih pokušaja da prođe u plej-of fazu nekog turnira u Swiss formatu, konačno uspeo da skine tu kletvu. Oni su nakon iznenadnog poraza od CyberZena, uspeli da pobede naredna 3 meča, i da se kvalifikuju za završnicu StarSeries-a u Kijevu.

Na ovom turniru su pokazali dosta bolju igru nego u posledniih par meseci, pa nam ostaje da vidimo kako će se saradnja sa sprskim trenerom razvijati ovog puta.

Related Articles