U sklopu reorganizacije, Echo Fox je raspustio veći deo svoje fighting game divizije

U sklopu reorganizacije, Echo Fox je raspustio veći deo svoje fighting game divizije

Priča je počela da kruži javnošću još pre nekolika dana kada je na svom twitter nalogu esports organizacija Echo Fox objavila kako su u procesu rekonstrukcije odlučili da raspuste svoje Gears of War i Call of Duty timove, kao i da se oproste od pojedinih igrača, ali i FGC igrača.

Prvi su se javnosti obratili Punk, prošlogodišnji ELeague Street Fighter V šampion, Theo i Scar i potvrdili da napuštaju organizaciju u dobrim odnosima.

Taman kada su svi pomislili da se priča tu završava, stigla je vest da se Echo Fox oprostio i od svojih Tekken 7 igrača, Sainta i JDCR-a, što je svima predstavio šok s obzirom na to da su i dalje pružali odlične rezultate, iako možda ne na nivou prošle godine. Obojica su se zahvalili na podršci koju im je Echo Fox pružio u protekle dve godine kao i na mogućnosti da proputuju svetom. Međutim, njih dvojica će gledati način da što pre sebi obezbede odlazak na Tekken World Tour finale 1. decembra u Amsterdamu na kome će važiti za neke od najvećih pretnji.

Taman kada se činilo da tabačine konačno dobijaju priznanje od strane većih organizacija koje im je izmicalo toliko dugo stižu nam ovakve vesti. Međutim, s obzirom na kalibar igrača u pitanju, ne sumnjamo da će se uskoro naći pod okriljem drugih organizacija i da ćemo ih još viđati na turnirima. Takođe ćemo pratiti dalji razvoj događaja ukoliko se Echo Fox odluči na dodatne promene u sastavu FGC igrača.

Izvor: Shoryuken

Related Articles