Kripp još jednom pokazao da je najbolji – osvojio treću titulu najboljeg Arena igrača meseca!

Kripp još jednom pokazao da je najbolji – osvojio treću titulu najboljeg Arena igrača meseca!

Da je Kripparrian jedan od najboljih i najtemeljnijih Hearthstone Arena igrača smo znali i pre nego što je uvedena rang lista Arena igrača, ali je ovo zvanično bodovanje Blizzarda to samo potvrdilo.

Ne samo što redovno završava na listi top igrača, što je uspeh sam po sebi, već se ovog septembra po treći put našao na samom vrhu liste najboljih arena igrača, uzevši tako po treći put titulu najboljeg Arena igrača meseca, od kada ja uvedeno praćenje. To je uradio sa nestvarnim prosekom od 8,81 pobeda po Areni, što znači da je praktično svaku drugu arenu završavao sa 9 ili više pobeda.

Kako bi stvari stavili u perspektivu, poslednji na ovoj listi od 150 najboljih arena igrača je imao prosek od 6,73, a svega 91 igrač na čitavom NA severu ima prosek veći od 7 pobeda po areni.

Krippu čestitamo, pogotovo što je ovaj uspeh daleko veći kada se zna da je Kripp redovno žrtva snajpovanja od strane igrača koji ciljno gledaju da igraju protiv njega kako bi ga dobili sa nekim neverovatno jakim špilovima, ali i sama činjenica da je jedan od najvećih i najpopularnijih Hearthstone strimera je dodatno otežavajući faktor.

 

Related Articles