Skadoodle se povlači sa profesionalne scene

Skadoodle se povlači sa profesionalne scene

Cloud 9 je sinoć izjavio da će se Tajler ”Skadoodle” Latam povući sa profeionalne CS.GO scene. Američka organzicija je tu vest objavila preko Youtube video klipa, u kojem se zahvaljuju Tajleru za više od 3 godine što je proveo, nastupajući za njih.

Dvadesetpetogodišnji Amerikanac je odlučio da napravi pauzu i malo odmori od igranja na visokom nivou, a zvanično će se povući kada Cloud 9 pronađe petog igrača. Ovo je drugi put za njega da se povlači iz aktivnog sastava ove godine, pošto je u martu ove godine pauzirao 2 nedelje, ali se vratio nakon odlaska Stewie2k-a.

Za ovu organizaciju nastupa od aprila 2015. godine, a pre toga bio je član čuvenog IBP sastava. Za njega će definitvno najveći uspeh biti osvajanje Eleague Mejdžora u Bostonu ove godine, jedinog mejdžora koji je osvojila jedan severnoamerička ekipa. 2015. godine se našao u top20 igrača na svetu, ali od tada nije uspevao da se ponovo nađe na toj listi.

Ovo sada ostavlja Cloud 9 sa četiri igrača, gde će morati da nađu novog do poečtka Blast Pro Seriesa u Kopenhagenu, početkom sledećeg meseca.

Trenutni sastav Cloud9-a čine:

  • Timoti “autimatic” Ta
  • Viliam “RUSH” Viežba
  • Maikil “Golden” Selim
  • Robin “flusha” Ronkvist

Related Articles