Drake i Scooter Brown ulažu u 100 Thieves

Drake i Scooter Brown ulažu u 100 Thieves

Severnoamerička esports organizacija 100 Thieves je danas objavila da je završila prvu fazu investicija, koje su predovodili Drake i osnivač SB Projecta Skuter Braun.

Nakon ovog dogovora Skuter i Drake će postati ko vlasnici 100 Thieves-a, a Braun će se čak pridružiti i odboru kompanije. ”Met “Nadeshot” Hag, osnivač ove kompanije, ima tačnu viziju u kom pravcu ide budućnost esprotsa i moći če u svemu tome da napravi izvanredan brend. Zato sam hteo da se kladim na njega i na 100 Thieves”, izjavio je Skuter Braun.

Kada se uračunaju investicije iz prošle godine, 100 Thieves trenutno vredi preko $25 miliona, kako navodi Forbes. Većina novca bi trebalo da bude uloženo u proširenje i unapređenje same kompanije.

Ovo je relativno nova organziacija u esportu, koja je za relativno kratko vreme, dobila multimilionerske investicije od Cleveland Cavaliersa i Dana Gilberta, osnivača Quicken Loans-a, krajem prošle godine. Od tada organziacija je kreirala timove koji se takmiče u League of Legends, Fortnite i Call of Duty profesionalnim scenama.

Related Articles