Petorka Fragstersa traži novu organizaciju

Petorka Fragstersa traži novu organizaciju

Talentovani, mladi momci iz Danske,koji su do sada predstavljali organizaciju Fragsters će od prvog Januara biti slobodni igrači,a od sinoć su u potrazi za novom organizacijom.

Ovo je ekipa koja je prikazala ogroman napredak u igri u poslednjih par meseci, pa se samimtim trenutno nalaze na 25om mestu svetske rang liste. Šesnaestogodišnji Martin “stavn” Lund i dvadesetogodipšnji Ismail “refrezh” Ali, su prikazali dosta potencijala, pa ne bi bilo čudno da ih vidimo uskoro kako predstavljaju neku veću organizaciju, naročito sada kada je danska profesionalna scena u velikom usponu. Takođe oni su rekli da su tek od leta počeli da igraju CS:GO puno radno vreme, pošto je stavn i dalje bio u školi, pa onda i nije čudno što su toliko napredovali poslednjih par meseci.

Organizacija je na svom sajtu objavila kako nije uspela da dođe do dogovora za budućnost i da će se razići sa ovom ekipom, kada istekne ugovor. Čak u maju ove godine spominjalo se da će se oni razići sa organizacijom, zato što ona nije imala para da im isplati za full-time posao.

Oni su pre neki dan uspeli da osiguraju mesto u zatvorenim kvalifikacijama za mejdžor u Katovicama, koje će se održati 12. i 13. decembra. Do tada imaćemo priliku da ih gledamo u kvalifikacijama za Dreamhack Opne Winter, koje će se održati za dva dana.

Related Articles