Blizzard predstavio esport aplikaciju za telefone

Blizzard predstavio esport aplikaciju za telefone

Redovno pratite sve Blizzard igre i esport takmičenja još od StarCraft: Brood War?

Obožavate da se divite veštini StarCraft 2 igrača, topdeckovima Hearthstone profesionalaca i vrhunskoj timskoj igri u Overwatch i Heroes of the Storm ligama? Ali nekako nikada ne možete da “pohvatate” kad se koje takmičenje i koji meč kod ovih igara dešava, iako biste voleli da ih pratite redovnije?

Blizzard je upravo za nas koji smo fanovi Blizzardovih esport takmičenja pripremio sjajnu novu aplikaciju za pametne teledone, Blizzard Esport, koja će nas u svakom trenutku obaveštavati kada krenu mečevi i takmičenja koja želimo da pratimo, ali i takođe, tu ćemo moći da nađemo rezultate svih već odigranih mečeva, kao i raspored i satnince za turnire i mečeve koji tek predstoje.

Malo smo testirali aplikaciju i možemo reći da radi odlično i da je veoma pregledna, a posebno je korisno što možete da odredite koje igre želite da pratite, pa recimo ako vas interesuju samo StarCraft i HotS esport takmičenja, ali ne i ostale igre, onda štiklirate samo ova dva naslova.

Aplikacija je još uvek u početnoj fazi razvoja i verujemo da će vremenom postati sve bogatija i informativnija, ali je već i sada  sasvim odlična alatka koja će se pobrinuti da uvek znate kada počinje naredni meč koji potencijalno želite da gledate, i tako nikada ne propusite neke istorijske momente esporta zato što ste zaboravili da se neki od mečeva igraju tog dana.

Linkove za skidanje aplikacije možete pronaći na klikom ovde.

Related Articles