Krenula je Steam rasprodaja za noć veštica

Krenula je Steam rasprodaja za noć veštica

Postoji nekoliko perioda tokom godine, kada svi fanovi gejminga strepe za svoje stanje na računu. Kao i svake godine, kada dođe vreme za noć Veštica, Steam napravi svoj veliki Halloween Sale.

Za razliku od ostalih velikih rasprodaja, za vreme Halloweena, na sniženju možemo naći gomilu spooky i scary naslova. Ova rasproadaja traje od 29. oktobra pa do 1. novembra, a pored već sponetuih spooky naslova, naravno da možemo naći sniženja i na mnogim drugim igrama.

Na vrhu liste najprodavanij naslova trenutno se nalaze Witcher III, čija je cena snižena za 60%. Pored Witchera, snižene su i cene naslova kao što su Dark Souls, Middle-earth:Shadow of Ward, Dont Starve Together, pa čak i popularni Rocket League. Uglavnom veliki broj indie igara je na sniženju, ali možemo naći i neke malo poznatije naslove. Sa obzirom da se bliže novogodišnji praznici, možemo očekivati još 2 rasprodaje do kraja godine. Ako pogledamo prošlu godinu, očekuje nas jedan Black Friday Sale u novembru i naravno veliki Winter Sale, koji traje znatno duže, a možemo ga očekivati oko katoličkog Božića.

Related Articles