Upoznajte Pandu 120 nivo, koji nije napustio početnu zonu

Upoznajte Pandu 120 nivo, koji nije napustio početnu zonu

Da li ste upoznati sa Duplim Agentom, igračem koji je dostigao 120i nivo u novoj World Of warcraft ekspanziji, a da nije napustio početnu zonu. Ono što čini ovaj podvig zanimljivim, je to što igrač još uvek nije izabrao frakciju. On je 120 nivo Panda šaman i ne želi da izabere  ni Hordu ni Alijansu.

Kao i u svim ranijim ekspanizijama, po izlasku, on krene da se leveluje, tako što bere cveće i skuplja rudu. Svaki cvet i svaka ruda mu donosi 20 xp-a, a on je morao te akcije da izvede 431 250 puta, da bi dobio jedan level. Na svom tviter nalogu je kačio slike, svaki put kada dobije nivo, a takođe je držao lajvstrim dok se levelovao. Ovu ekspediciju započeo je po izlasku ekspanzije, a 120 nivo dobio je pre neki dan, a tom događaju pridružilo mu se još nekoliko vernih fanova, koji su hteli da prisustvuju završetku ovog izazova.

Iako je on ovde napisao da je ovo njegov prvi lik koji je dostignuo 120 nivo, a da je pritom neutralan, mi verujemo da on jedini čovek koji je to do sada izveo. Verujemo da će on dugo ostati jedini lik koji je izveo ovako nešto, a bilo bi interesantno ako bi Blizzard napravio nekakvu nagradu za ovakav podvig.

Related Articles