Echo Fox nastavlja sa čišćenjem; Momochi i Chocoblanka više nisu deo postave

Echo Fox nastavlja sa čišćenjem; Momochi i Chocoblanka više nisu deo postave

Do pre par nedelja smatralo se da Echo Fox ima najjaču postavu u tabačinama bez premca, sa po dva do tri vrhunska igrača u svim najpopularnijim naslovima. Međutim, nakon što je Echo Fox tim najavio otpuštanje Call of Duty i Gears of War sastava i reorganizaciju divizije za tabačine, usledio je raskid ugovora sa velikim brojem igrača. Prvi na udaru otkaza su se našli Punk, Julio, Theo, Scar, a potom i JDCR i Saint iz Tekken postave. Nakon toga je usledilo zatišje pred buru, ali kako su neki već primetili izostavljanje Momochija sa liste igrača na zvaničnoj stranici tima, samo se čekalo kada će da se ozvaniči vest o njegovom odlasku.

Kako navode u poruci on i njegova supruga Chocoblanka, oni su nakon skoro dve godine odlučili da raskinu ugovor sa američkim timom. Pritom su izrazili zahvalnost za sve što im je pruženo u tom periodu. Takođe, dali su naznaku da bi mogli veoma uskoro da se nađu pod okriljem druge ekipe, ali za sada su odlučili da ne iznose više informacija.

Momochi spada u legende Street Fightera i posebno je upamćen po neverovatnoj seriji iz 2015. godine kada je osvojioo oba najprestižnija turnira u sezoni- EVO i Capcom Cup. Ne sumnjamo da će igrač takvog kalibra uskoro naći novu sredinu.

Izvor: Eventhubs

Related Articles