Blizzard izbacio rezultate glasanja tokom eventova u HotS-u

Blizzard izbacio rezultate glasanja tokom eventova u HotS-u

U toku 2018. godine Blizzard je u Heroes of the Storm organizovao nekoliko zaista sjajnih tematskih događaja unutar same igre i jedna od karakteristika glavnih događaja bila je i to da na početku glasamo za jednu od strana i na kraju dobijemo nagrade za koje smo se odlučili.

Imali smo tri glasanja tokom ove godine, najpre u Nexusmania događaju smo birali između Team Lunara i Team Sonya, zatim smo, kada je stigao Alterac Pass, birali između Horde i Alijanse i na kraju, za vreme Fall of the King’s Crest, birali da li želimo mount spomenik sa duhom ili sa đavolčićem.

Najgušće je bilo upravo kod prvog glasanja, fanovi Lunare su dobili Sonayu sa svega nekoliko procenata glasova. Što se WarCraft eventa tiče, tu je očekivano dobila Horda, jer je poznato da ima više fanova ove frakcije od alijansinih. Ipak, pomalo nas čudi da ljudi nisu izabrali Ovna koji je stigao kao mount sa alijansom, jer je ovo bio pri ovan u igri, dok vukova već imamo nekoliko (Ne računamo robotske ovan mountove iz StarCraft sveta).

I na kraju, kao poslednja nagrada u  Fall of the King’s birali smo između crvenog i plavog spomenika za mount, koji su imali malog duha, odnosno đavolčića kao pratioce. Ovde je razlika bila najubedljivija, čak 2/3 igrača je uzelo mount sa đavolom, u odnosu na ovaj drugi.

Koje se vi strane birali u ovom događajima i jel ste očekivali ovakve rezultate?

 

Related Articles