Konačno smo dobili datum kada izlazi novi Dota 2 patch

Konačno smo dobili datum kada izlazi novi Dota 2 patch

Dugo isčekivani Dota 2 – 7.20 peč je najavljen za kraj Mejdžora u Kuala Lumpuru, a s obzirom koliko je u novoj sezoni važan rezultat sa Mejdžor turnira za plasman na TI9, Valve će ipak sačekati kraj istog da bi uveli veće promene.

Iako smo ovih dana dobili 2 velike vesti u kojima su najvaljene destinacije naredna 2 Mejdžor turnira, vest koja je najviše obradovala fanove je peč 7.20. Sve te vesti dobili smo odmah po završetku DreamLeage Minor u kojem je slavila ekipa Tigers, koji su se tom pobedom i plasirali na mejdžor. Ipak igrači će morati da pričekaju još malo, pošto će peč biti lajv 19. novembra, dan nakon završetka prvog mejdžora godine.

Mars je heroj koji je najavljen uz Grimstroka, i očekuje se da će se pojaviti u zimskom periodu, ali nismo baš sigurni kada će se tačno pojaviti. Najverovatnije to neće biti ovaj updejt, ali možda dobijemo više informacija. Uglavnom očekuje se veliki broj promena i naravno kao i svaki put, uz to ide i promena mete. Nadamo se da će heroji koji su već neko vreme veoma problematični u solo mečevima da dobiju zaslužene nerfove i kao i uvek nadamo se da ćemo možda videti neke nove iteme, kao i malo veće promene sa talentima kod nekih heroja.

Koliko velikih promena očekujete u narednom peču? Šta vi mislite? U svakom slučaju moraćemo još malo da sačekamo da vidimo šta je sledeće na repertoaru IceFroga.

Related Articles