Akali, Pyke i Viktor dobijaju nerf u novom peču

Akali, Pyke i Viktor dobijaju nerf u novom peču

Završen je Worlds 2018, u kojem je Invictus Gaming izašao kao pobednik, a par dana kasnije dobijamo i prvi peč u ovoj međusezoni.

Iako nema previše promena, neki heroji su dobili prekopotrebne nerfove. Prvi heroj kome je bio veoma potreban je Akali. Cooldown na njem Twilight Shroudu je povećan, dok je njen ulty oslabljen u ranom delu partije, a ojačan u kasnijim fazama. Pored toga, obrisan je njen ”4 last hit assistance”, pa će sada imati više problama kada je u pitanju farm.

Sledeći heroj koji je dobio nekoliko nerfova je Viktor, heroj kome je tokom Worldsa znatno porasla popularnost. U poslednjem mesecu Viktor je postao jedan od najjacih toplejnera, pa je samim tim njegov damage na Siphon Poweru i Chaos Stormu malo promenjen i oslabljen.

Pyke je heroj kojeg nismo mnogo videli tokom Worldsa, ali zato je postao ogroman problem u solo partijama. U ovom peču Riot je oslabio sve njegove magije, od kojih je njegova pasivna najviše nastradala.

Pored ovih nerfova, još par heroja je dobilo manje promene. Svi Program i Praetorian skinovi će izaći u ovom peču, a ukoliko vas zanimaju kompletne promene, možete ih pogledati u klipu ispod:

Related Articles