Reynad, Lifecoach, RDU i mnogi drugi učestvuju na novom Artifact turniru

Reynad, Lifecoach, RDU i mnogi drugi učestvuju na novom Artifact turniru

Esports kompanija WePlay je najavila da želi da krene da organizuje Artifact turnire, pa će već 29. novembra, dan nakon izlaska igre, održati svoj prvi turnir sa nagradnim fondom od $10,000.

Još u septembru kompanija je objavila da želi u oktobru da održi svoj prvi turnir, ali s obzirom da je beta verzija odložena, odložen je i njihov turnir.

Za razliku od turnira koji smo geldali ovog vikenda, svi igrači koji učestvuju dobili su direktnu pozivnicu, pa ćemo moći da gledamo zvezde Hearthstone poput StanCifke,LifeCoucha, RDU-a, Reynada, Amaza i mnogih drugih, kako se oprobavaju u novoj kartičnoj igri.Takođe ovaj put se neće koristi Gauntlet format, već constructed, što znači da će igrači morati unapred da spreme svoje špilove sa kojima će se boriti.

S obzirom da su planovi WePlay-a promenjeni, ne znamo kada će se održati sledeći njihovi turniru, ali po starom rasporedu drugi turnir je trebao da se održi u Novembru sa nagradnim fondom od $15,000 i treći u decembru sa nagradnim fondom od $25,000.

Related Articles