Evil Geniuses dovodi Swima u svoj Artifact tim

Evil Geniuses dovodi Swima u svoj Artifact tim

Evil Geniuses nije organizacija koja se do sada povezivala sa kartičnim igrama, ali sinoć se to ipak promenilo. Oni su juče poptisali Šona “Swim” Huguenarda, momka koji do sada bio popularan u GWENT sceni, a takođe bio jedan od voditelja na prvom Artifact turniru.

Iako je prešao sa GWENT scene na Artifact, on se smatra jednim od najpopularnijih članova u trenutnoj Artifact zajednici. Pored tzv. preview turnira koji se održao prošlog vikenda, on će takođe učestvovati na Beyond the Summit kućnoj žurci i na WePlay-ovom turniru koji će se održati u 29. novembra.

Iako je za sada samo radio kao komentator Artifacta, on je na svom tviter nalogu obećao fanovima, da je to poslednji turnir koji će komentarisati i da će se nakon toga posvetiti takmičarskom delu igre. Samim tim i EG će dobiti svog prvog profesionalnog Artifact igrača.

Oni su takođe peta organizacija koja je objavila da će uci u Artifact profeionalnu scenu, nakon što su EHOME, Team Liquid, Virtus Pro i Complexity potrvdili da će se takmičiti u istoj.

Related Articles